申博太阳城官方网址-申博太阳城在线娱乐(申博)

适用年级:高三 学科分类:英语 适用地区:人教版地区 资源类型:试题 文件类型:.doc 资料等级:★★★★★ 资料大小:0.06 MB 发布时间:2016-11-07 官方网址:HHXX.com.cn
内容简介
安徽休宁县2017高考英语一轮完形填空练习(三)及答案
阅读下面两篇短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
(2015•石家庄市二模)
It was my first college acting class. With great hesitation, sweating hands and an __1__ heart, I walked into the classroom. I had spent my entire life __2__ public speaking. But now here I was, __3__ not only to learn how to speak like someone on __4__, but to become them entirely. Theater classes are __5__ at many high schools and universities in the US. “Theater kids” are a quite different bunch who always seemed able to __6__ a room with their personalities.
__7__ it was only a beginner­level course, my college class was filled with students who seemed a __8__ fit for acting. They were confident, funny and __9__. The professor, a stout(矮胖) woman with a permanent smile and gentle behavior, __10__ just as well. She __11__ us each with a handshake and welcoming eyes. The class was held in a circular room with __12__ situated around the edges. This allowed everyone in the room to have a(n) __13__ of whatever performance or lecture was __14__ in the center.
After our first­day of introductions, each week we __15__ in a series of activities designed to help us find our own inner __16__. We sang songs, danced to music, and recited __17__ from our favorite short stories.
The __18__ was eye opening. I learned that anyone has the __19__ to act, and many of us already do in our daily life. In the end, I'm not __20__  that I would consider myself an actor. But I don't think I ever had more fun in a college class.
文章大意:这篇短文主要介绍了作者大学时候的表演课的情况。
1.A.unsteady B.unsatisfied
C.unusual D.unfair
答案:A 本空考查形容词基本含义的辨析。句意:我犹豫着,手心出汗,心情不稳定地走进教室。unsteady不稳定的;unsatisfied不满意的;unusual不寻常的;unfair不公平的。根据语意和语境故选A。
2.A.practising B.avoiding
C.delivering D.learning
答案:B 本空考查动词基本含义的辨析。句意:我花了我的一生一世避免公开演讲。practicing练习;avoiding避免;delivering传递;learning学习。故选B。
3.A.refusing B.happening
C.preparing D.hesitating
答案:C 本空考查动词基本含义的辨析。句意:但是现在在这里,我不仅准备为了向别人学习在舞台上说话,也学习怎样完全变成他们。refusing拒绝;happening发生;preparing准备;hesitating犹豫。根据语意故选C。
4.A.stage B.campus
C.strike D.trial
答案:A 本空考查名词基本含义的辨析。句意:但是现在在这里,我不仅准备为了向别人学习在舞台上说话,也学习怎样完全变成他们。stage 舞台;campus校园;strike罢工;trial审讯。根据语意和语境故选A。
5.A.difficult B.expensive
C.advanced D.popular
答案:D 本空考查形容词基本含义的辨析。句意:戏剧课在美国的中学和大学里都很受欢迎。difficult困难的;expensive昂贵的;advanced先进的;popular受欢迎的。根据语意和语境故选D。
6.A.put up B.make up
C.light up D.break up
答案:C 本空考查短语的基本含义的辨析。句意:“戏剧孩子们”是完全不同的一群人,他们似乎总是能够用他们的人格来点燃一个房间。put up 举起;make up编造;light up点燃;break up 打碎。故选C。
7.A.Though B.Since
C.Unless D.Once
答案:A 本空考查连词基本含义的辨析。句意:虽然仅仅是初级课程。Though虽然;Since既然;Unless除非;Once曾经。根据语意和语境故选A。
8.A.strange B.natural
C.common D.formal
答案:B 本空考查形容词基本含义的辨析。句意:我的大学班里坐满了学生,他们对表演似乎很适合。strange陌生的;natural自然的;common普通的;formal正式的。根据语意和语境故选B。
9.A.outgoing B.cautious
C.hardworking D.patient
答案:A 本空考查形容词基本含义的辨析。句意:它们很自信,滑稽并且很友好。outgoing友好的,开朗的;cautious谨慎的;十分小心的;hardworking努力工作的;patient有耐性的。故选A。
10.A.served B.prepared
C.spoke D.fit
下载地址
课程推荐

下载说明

☉推荐使用第三方专业下载工具下载本站学习资料,使用 WinRAR v3.10 以上版本解压本站资料。
☉下载本站资源,如果服务器暂不能下载请过一段时间重试!
申博太阳城官方网址提供的一些资料和试题仅供学习研究之用,如用于商业用途,请购买正版。

分享到
------分隔线----------------------------