申博太阳城官方网址-申博太阳城在线娱乐(申博)

适用年级:高三 学科分类:英语 适用地区:人教版地区 资源类型:试题 文件类型:.doc 资料等级:★★★★★ 资料大小:0.06 MB 发布时间:2016-11-07 官方网址:HHXX.com.cn
内容简介
安徽休宁县2017高考英语完形填空一轮选编(二)及答案
阅读下面两篇短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。
(2015•福建省普通高中毕业班质检)
Shortly after I started out as a professional baseball player in the Tri­State League, I was fired. “Frank,” the manager said __1__, “whatever you do after you leave here, put some __2__ and enthusiasm into your work!” Well, that was the  __3__  thing I expected him to say.
A week later, __4__, I was introduced to the New Haven. My first day here will always __5__ in my memory as a great event in my life. No one knew me in the league, so I was __6__  to make myself the most enthusiastic ball player they'd ever seen. From the minute I __7__ on the field, I acted like a man electrified. And I acted as if I were alive with a million  __8__.
My biggest thrill came the following morning __9__ I read in the New Haven newspaper: “This __10__  player, Frank, has a barrel (桶) of enthusiasm. He  __11__ our boys. They looked better than at any time this season.” The newspapers began  __12__  me the life of the team.
Within two weeks, enthusiasm took me from $250 a month to $1850 a month—it __13__ my income by 700 percent! Two years after that, I was  __14__ third base for the St. Louis and multiplied my income by thirty times. Enthusiasm __15__ did it; nothing but enthusiasm.
Enthusiasm is by far the highest paid __16__ on earth. It helps you become more successful, and __17__  a healthier, richer and happier life. “To become enthusiastic—act enthusiastically.” Put this rule into __18__ for thirty days and be prepared to see astonishing __19__. It may easily change your entire life. Can you acquire enthusiasm—or must you be born  __20__ it? Certainly you can acquire it!
文章大意:作者以自己的亲身经历告诉我们:付诸激情你就能改变自己的生活。
1.A.carefully B.casually
C.quickly D.firmly
答案:D 本空考查副词基本含义的辨析。carefully仔细地;casually随便地;quickly快速地;firmly坚定地。根据下文manager说话的语气判断是坚定地,故选D。
2.A.curiosity   B.life 
C.experience  D.pleasure
答案:B 本空考查名词基本含义的辨析。curiosity好奇心;life生活;experience经验,经历;pleasure快乐。根据下文的enthusiasm和life判断填life。故选B。
3.A.proper  B.other
C.last  D.only
答案:C 本空考查动词基本含义的辨析。proper适当的;other其他的;last最后的;only仅仅。 因为作者被解雇了,这是经理给他说的最后一句话。故选C。
4.A.meanwhile  B.therefore
C.otherwise  D.however
答案:D 本空考查副词基本含义的辨析。meanwhile同时;therefore因此,所以;otherwise否则;however尽管如此。 根据上下文应是“尽管如此”,故选D。
5.A.give out  B.keep up
C.stand out  D.look up
答案:C 本空考查动词短语基本含义的辨析。give out发出;keep up保持;stand out突出,站出来,坚持到底,坚决反对;look up向上看。应该是我的第一天在我的印象中很突出。故选C。
6.A.determined   B.delighted
C.excited  D.moved
答案:A 本空考查形容词基本含义的辨析。determined决心的;delighted感到高兴的;excited感到兴奋的;moved受感动的。be determined to do sth.下定决心做某事。故选A。
7.A.glanced  B.appeared
C.queued  D.cheered
答案:B 本空考查动词基本含义的辨析。glanced匆忙看一眼;appeared出现;queued排队; cheered欢呼。此处是“出现在场地上”,故选B。
8.A.batteries  B.machines
C.players  D.balls
答案:A 本空考查名词基本含义的辨析。batteries电池;machines机器;players运动员;balls球。be active with充满活力,根据前文的electrified判断填A。
9.A.till  B.before
C.when  D.though
答案:C 本空考查连词基本含义的辨析。till直到;before在……之前;when 当……时候;though尽管,虽然。根据句意:当我在New Haven报纸上阅读时……。故选C。
10.A.healthy  B.popular
C.familiar D.new
答案:D 本空考查形容基本含义的辨析。healthy健康的;popular流行的;familiar熟悉的;new新的。根据前文这里是作者刚来,称为是“新来的”,故选D。
11.A.inspired  B.satisfied
C.upset  D.disappointed
下载地址
课程推荐

下载说明

☉推荐使用第三方专业下载工具下载本站学习资料,使用 WinRAR v3.10 以上版本解压本站资料。
☉下载本站资源,如果服务器暂不能下载请过一段时间重试!
申博太阳城官方网址提供的一些资料和试题仅供学习研究之用,如用于商业用途,请购买正版。

分享到
------分隔线----------------------------